شنبه ۰۵ خرداد ۰۳ | ۱۱:۳۳ ۴ بازديد
گوشیهای میان رده شیائومی
پرچمداران امروزی بهقدری گران شدهاند که برای خرید آنها باید پول زیادی کنار گذاشت. درست است که عملکرد این دستگاهها بسیار موفق بوده و میتوان برای انجام کارهای مختلفی به آنها اعتماد کرد، قیمتهای نجومیشان و افزایش نرخ ارز باعث شده است تا بیشتر افراد به خرید گوشیهای میانرده روی بیاورند.
میانردهها گوشیهایی هستند که درمقایسهبا دستگاههای اقتصادی کیفیت بهتری دارند و عملکرد مناسبی ارائه میدهند. در میان برندهای شناختهشده، گوشیهای میانرده شیائومی گزینههای مناسبی هستند که بسیاری از نیازهای کاربران را برطرف میکنند.
علاوهبر قیمت گوشی، عوامل دیگری ازجمله کیفیت ساخت، طراحی مناسب، قدرت پردازش، مدت زمان نگهداری شارژ، سرعت، کارایی و گارانتی از سایر ویژگیهای مهم هنگام خرید گوشی هوشمند هستند. بههمیندلیل، در این مقاله بهترین گوشیهای میانرده شیائومی را جمعآوری و آنها را به شما معرفی میکنیم.
فهرست مطالب
بهترین گوشی میانرده شیائومی
ردمی ۱۲
پوکو M6 Pro
پوکو X6
بهترین گوشی میانرده شیائومی برای بازی
پوکو F4
پوکو ایکس ۶ پرو
بهترین گوشی میانرده شیائومی از نظر دوربین
ردمی نوت ۱۳ پرو 5G
بهترین گوشی میانرده شیائومی
در ابتدای مقاله بهسراغ بهترین گوشیهای هوشمند میانرده شیائومی رفتهایم که باتوجهبه قیمت نسبتاً مناسبشان، ویژگیها و قابلیتهای مناسبی ارائه میدهند. برای خرید این دستگاهها نیازی نیست مانند خرید پرچمداران پول بسیار زیادی هزینه کرد و عملکردشان نیز راضیکننده است.
درادامه، چند گوشی میانرده برتر شیائومی را معرفی میکنیم.
ردمی ۱۲
گوشی ردمی ۱۲ شیائومی
ردمی ۱۲ شیائومی بهعنوان ارزانترین گوشی میانرده شیائومی در فهرست ما، امکانات مقبولی دارد که برای طیف گستردهای از کاربران کافی است؛ بهویژه اگر برچسب قیمتی ۷ میلیونی آن را در نظر بگیریم.
متریال بهکاررفته در بدنهی گوشی تماماً پلاستیکی است که احتمال دارد برای برخی کاربران خوشایند نباشد؛ ولی باتوجهبه قیمت و کاربران هدف، امری طبیعی است. اندازه نمایشگر ۶٫۷۹ اینچ و نوع پنل آن IPS است؛ اما ازآنجاکه وضوحش FHD و نرخ نوسازی آن ۹۰ هرتز است، محتوای در حال پخش سرعت و کیفیت مناسبی خواهند داشت.
دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی و دوربین سلفی ۸ مگاپیکسلی است که در شرایط نوری مناسب عکسهای باکیفیتی ثبت میکنند. دوربینهای اولتراواید و ماکرو گوشی شیائومی عملکرد چندان خوبی ندارند و زیاد نمیتوان روی عکسبرداری آنها حساب باز کرد.
اگر سایر بخشهای گوشی شیائومی نظرتان را جلب نکرد، احتمالاً پردازندهی ۱۲ نانومتری مدیاتک G88 و ظرفیت رم مناسب ۸ گیگابایتی این کار را خواهد کرد. با چنین سختافزاری بهراحتی میتوانید برنامههای مختلف را باز کنید و ترسی از هنگکردن گوشی نداشته باشید. پردازندهی گوشی زیاد برای بازیهای سنگین مناسب نیست؛ اما در کاربری روزمره کموکاستی ندارد. ردمی ۱۲ از باتری ۵,۰۰۰ میلیآمپرساعتی استفاده میکند که با شارژر ۱۸ واتی درون جعبه در مدت حدود ۱ ساعت و ۲۰ دقیقه کاملاً شارژ میشود.
قیمت گوشی ردمی ۱۲
خرید گوشی ردمی ۱۲
پوکو M6 Pro
پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو M6 پرو شیائومی مشکی / Xiaomi Poco M6 Pro
پوکو M6 پرو یکی از میانردههای جدید شیائومی است که از زبان طراحی جدید محصولات این شرکت بهره میبرد و در بازهی قیمتی ۹ میلیون تومان، گزینهی جذابی بهحساب میآید.
صفحهنمایش ۶٫۶۷ اینچی گوشی شیائومی از وضوح FHD و پنل OLED بهره میبرد که با پوشش گوریلا گلس ۵ مقاومت مناسبی دربرابر ضربه دارد؛ اما فریم و بدنهی گوشی از جنس پلاستیک است که باتوجهبه ردهی قیمتیاش چندان دور از ذهن نیست. همچنین، نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز آن باعث میشود تا بازیکردن و وبگردی بسیار روان و نرم صورت گیرد. این ویژگی در گوشیهای میانرده سامسونگ در این بازهی قیمتی کمتر مشاهده میشود.
پردازندهی مدیاتک Helio G99 اولترا سرعت مناسبی در اجرای دستورها و بازیهای محبوب دارد. نسخهای که ما در فهرست خود قرار دادیم، از ۸ گیگابایت رم و ۲۵۶ گیگابایت فضای ذخیرهسازی بهره میبرد که برای گوشی میانرده عالی بهنظر میرسد.
مجموعه دوربینهای گوشی شیائومی شاید آنطور که از مگاپیکسلهایشان بهنظر میرسد، عملکرد مناسبی نداشته باشند. شیائومی از حسگر ۶۴ مگاپیکسلی برای دوربین اصلی استفاده کرده است که دوربینهای اولترا واید و ماکرو نیز آن را همراهی میکنند. عملکرد دوربینها فقط در شرایط نوری مناسب راضیکننده است و برای محیطهایی با نور کم باید انتظارات خود را محدود کنید.
از دیگر ویژگیهای پوکو M6 پرو میتوان به شارژر پرسرعت ۶۷ واتی درون جعبه و حسگر اثرانگشت زیر نمایشگر اشاره کرد که هر دو مورد میتواند برای کاربران زیادی ارزش خرید گوشی را افزایش دهد.
قیمت پوکو M6 پرو شیائومی
خرید پوکو M6 پرو شیائومی
پوکو X6
پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X6 شیائومی آبی / Xiaomi Poco X6
پوکو X6 شیائومی، بهعنوان رقیب جدی گلکسی A54 و البته گلکسی A35 در بازار ایران، توجه زیادی را به خود معطوف کرده است. میانردهی شیائومی از پردازندهی نسبتاً جدید Snapdragon 7s Gen 2 بهره میبرد که در برنامهها و بازیهای سنگین پایداری و عملکرد مناسبی از خود نشان میدهد و در اجرای بازیهای نهچندان سنگین با بهترین گرافیک نیز مشکلی ندارد. متأسفانه پوکو X6 با رابط کاربری MIUI عرضه شده است و مانند نسخهی پرو از HyperOS بهره نمیبرد. چنین انتخابی قطعاً در آینده در دریافت بروزرسانیهای گوشی نیز تأثیرگذار خواهد بود.
پنل صفحهنمایش میانردهی جذاب شیائومی از نوع OLED و وضوح آن ۱۲۲۰ در ۲۷۱۲ پیکسل است که کمی بهتر از وضوح FHD قرار میگیرد. چنین مشخصاتی درکنار نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی، اسکرول و عملکرد روانی را بههمراه خواهد داشت. همچنین، نمایشگر از استاندارد دالبی ویژن پشتیبانی میکند و بهلطف پنل ۱۲ بیتی، میتواند ۶۸ میلیارد رنگ را نمایش دهد.
دوربین اصلی گوشی شیائومی ۶۴ مگاپیکسلی است که در شرایط نوری مختلف، عکسهای باکیفیتی ثبت میکند؛ اما ازآنجاکه تمرکز گوشیهای سری پوکو بیشتر روی عملکردهای پردازشی است، شاید دوربین آن به پای گلکسی A54 نرسد.
بدنهی گوشی شیائومی تماماً پلاستیکی است؛ اما از پوشش گوریلا گلس ویکتوس برای محافظت از صفحهنمایش استفاده شده که بیشتر مختص گوشیهای پریمیوم و پرچمدار است. ظرفیت باتری پوکو ایکس ۶ ۵۱۰۰ میلیآمپرساعتی است که با شارژر ۶۷ واتی درون جعبه، حدود ۴۰ دقیقه طول میکشد تا کامل شارژ شود.
درحالحاضر، نسخهی مجهز به ۸ گیگابایت رم با ۲۵۶ گیگابایت فضای ذخیرهسازی، با قیمت بین ۱۳ تا ۱۳٫۵ میلیون تومان فروخته میشود.
قیمت گوشی پوکو X6 شیائومی
خرید گوشی پوکو X6 شیائومی
بهترین گوشی میانرده شیائومی برای بازی
انتظارمان از بهترین گوشی های گیمینگ شیائومی این است که بتوانند عملکرد سختافزاری و بصری مقبولی ارائه دهند و این امر به چند عامل ازجمله نرخ نوسازی نمایشگر و قدرت پردازنده مربوط میشود.
مقالات مرتبط
بهترین گوشی های گیمینگ و مخصوص بازی [دی ۱۴۰۲]
بهترین گوشیهای گیمینگ سامسونگ؛ از ۸ میلیون تا ۵۰ میلیون تومان [مهر ۱۴۰۲]
در میان دستگاههای میانردهی شیائومی گزینههایی هستند که علاوهبر قیمت نسبتاً مناسب، عملکرد راضیکنندهای نیز هنگام بازی ارائه میدهند. درادامه آنها را معرفی میکنیم.
پوکو F4
پوکو F4
درحالحاضر، یکی از بهترین گوشیهای خوشقیمت درزمینهی گیمینگ، گوشی پوکو F4 شیائومی است که با پردازندهی پرچمدار Snapdragon 870 کوالکام، قیمتی برابر با ۱۰ میلیون تومان دارد. قیمت یادشده برای کانفیگ ۱۲۸/۶ است و برای کانفیگهای قویتر طبیعتاً باید مبلغ بیشتری بپردازید.
پوکو F4 به صفحهنمایش OLED با وضوح ۱۰۸۰ در ۲۴۰۰ پیکسل و نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز مجهز است که از فناوری HDR10 پلاس و دالبیویژن نیز پشتیبانی میکند. شیائومی حسگری ۶۴ مگاپیکسلی را برای دوربین اصلی در نظر گرفته است که حسگرهای ۸ و ۲ مگاپیکسلی برای دوربینهای اولتراواید و ماکرو نیز آن را همراه میکنند. دوربین سلفی نیز ۲۰ مگاپیکسلی است که با وضوح مناسب گزینهی مناسبی برای مکالمات ویدئویی محسوب میشود.
باتری نسبتاً حجیم ۴۵۰۰ میلیآمپرساعتی با شارژر سریع ۶۷ واتی درون جعبه و اسپیکرهای استریو دوگانه و پوشش محافظ گوریلا گلس ۵، از دیگر ویژگیهایی هستند که ارزش خرید این گوشی گیمینگ را بهبود بخشیدهاند.
قیمت گوشی پوکو F4 شیائومی
خرید گوشی پوکو F4 شیائومی
پوکو ایکس ۶ پرو
پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X6 پرو شیائومی زرد / Xiaomi Poco X6 Pro
پوکو X6 پرو که پیشتر نسخهی پایهی آن را معرفی کردیم، یکی از بهترین میانردههای گیمینگ شیائومی بهحساب میآید و عملکرد پردازشی کمنظیری در بازیهای مختلف دارد.
پوکو ایکس ۶ پرو از پردازندهی MediaTek Dimensity 8300 Ultra درکنار ۱۲ گیگابایت رم و ۵۱۲ گیگابایت فضای ذخیرهسازی UFS 4.0 بهره میبرد که در زمان نگارش مقاله، در بازه قیمتی ۱۷ میلیون تومان قرار دارد. استفاده از چنین سختافزار قدرتمندی در میانرده شیائومی، امکان اجرای اکثر بازیها روی بهترین گرافیک را برای پوکو ایکس ۶ پرو فراهم میکند.
صفحهنمایش پوکو ایکس ۶ پرو ۶٫۶۷ اینچ از نوع OLED با وضوح 1.5K و نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی است و توانایی نمایش ۶۸ میلیارد رنگ را دارد. البته این گوشی مانند سایر مدلهای پوکو در بخش دوربین چندان تعریفی ندارد و از حسگر ۶۴ مگاپیکسلی با لرزشگیر اپتیکال برای دوربین واید خود بهره میبرد.
خوشبختانه گوشی پوکو از همان ابتدا به HyperOS مجهز شده است و تا سه سال بهروزرسانیهای سیستمعامل را دریافت خواهد کرد. توصیه میکنیم که برای بررسی دقیقتر و مشاهدهی آزمایشهای مختلف، بررسی پوکو X6 پرو در را از دست ندهید.
لیست قیمت روز پوکو X6 پرو
خرید اینترنتی پوکو X6 پرو
بهترین گوشی میانرده شیائومی از نظر دوربین
در راهنمای خرید بهترین گوشی شیائومی، توضیحات کاملی دربارهی همهی دستگاههای شیائومی که ارزش خرید دارند داده شده است؛ اما اگر صرفاً دوربین گوشی معیار اصلی خریدتان باشد، باید گوشیهای دیگر شیائومی را مدنظر قرار دهید.
درادامه، بهترین گوشی میانرده شیائومی را معرفی میکنیم که باتوجهبه قیمتش، تصاویر باکیفیتی ثبت میکند و میتوان برای فیلمبرداری به آن اعتماد کرد.
ردمی نوت ۱۳ پرو 5G
ردمی نوت ۱۳ پرو 5G
درحالیکه دوربینهای مدلهای 4G و 5G گوشی ردمی نوت ۱۳ پرو از مشخصات فنی یکسانی بهره میبرند، بهدلیل استفاده از پردازندهی متفاوت در نسخهی 5G، عکسهای ثبتشده در این مدل از کیفیت بهتری برخوردارند.
درست مانند پوکو ایکس ۶ که پیشتر آن را معرفی کردیم، ردمی نوت ۱۳ پرو 5G نیز از پردازنده اسنپدراگون 7s نسل دوم استفاده میکند که ترکیب آن با دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی شیائومی، به نتیجهی بسیار خوبی در سناریوهای مختلف عکاسی منجر میشود. برای کاربرانی که در گوشیهای میانرده دوربین اولویت آنها است، ردمی نوت ۱۳ پرو در شرایط نوری نامناسب عکسهای واضحی میگیرد.
در بخش فیلمبرداری ردمی نوت ۱۳ پرو میتواند ویدئوهایی با وضوح 4K و نرخ ۳۰ فریمبرثانیه و ویدئوهایی با وضوح 1080p و نرخ ۱۲۰ فریمبرثانیه ثبت کند که برای گوشی میانرده مشخصاتی عالی بهنظر میرسند.
از دیگر مشخصات گوشی شیائومی میتوان به صفحهنمایش OLED با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز، باتری ۵۱۰۰ میلیآمپرساعتی با شارژر پرسرعت ۶۷ واتی و حسگر اثرانگشت زیر صفحهنمایش اشاره کرد. برای مشاهدهی آزمایشها و بررسیهای بیشتر، بررسی ردمی نوت ۱۳ پرو 5G و 4G را از دست ندهید.
درحالحاضر، ردمی نوت ۱۳ پرو با ۱۲ گیگابایت رم و ۵۱۲ گیگابایت فضای ذخیرهسازی قیمتی برابر با ۱۶ میلیون تومان دارد.
قیمت گوشی ردمی نوت ۱۳ پرو 5G
خرید گوشی ردمی نوت ۱۳ پرو 5G
پرچمداران امروزی بهقدری گران شدهاند که برای خرید آنها باید پول زیادی کنار گذاشت. درست است که عملکرد این دستگاهها بسیار موفق بوده و میتوان برای انجام کارهای مختلفی به آنها اعتماد کرد، قیمتهای نجومیشان و افزایش نرخ ارز باعث شده است تا بیشتر افراد به خرید گوشیهای میانرده روی بیاورند.
میانردهها گوشیهایی هستند که درمقایسهبا دستگاههای اقتصادی کیفیت بهتری دارند و عملکرد مناسبی ارائه میدهند. در میان برندهای شناختهشده، گوشیهای میانرده شیائومی گزینههای مناسبی هستند که بسیاری از نیازهای کاربران را برطرف میکنند.
علاوهبر قیمت گوشی، عوامل دیگری ازجمله کیفیت ساخت، طراحی مناسب، قدرت پردازش، مدت زمان نگهداری شارژ، سرعت، کارایی و گارانتی از سایر ویژگیهای مهم هنگام خرید گوشی هوشمند هستند. بههمیندلیل، در این مقاله بهترین گوشیهای میانرده شیائومی را جمعآوری و آنها را به شما معرفی میکنیم.
فهرست مطالب
بهترین گوشی میانرده شیائومی
ردمی ۱۲
پوکو M6 Pro
پوکو X6
بهترین گوشی میانرده شیائومی برای بازی
پوکو F4
پوکو ایکس ۶ پرو
بهترین گوشی میانرده شیائومی از نظر دوربین
ردمی نوت ۱۳ پرو 5G
بهترین گوشی میانرده شیائومی
در ابتدای مقاله بهسراغ بهترین گوشیهای هوشمند میانرده شیائومی رفتهایم که باتوجهبه قیمت نسبتاً مناسبشان، ویژگیها و قابلیتهای مناسبی ارائه میدهند. برای خرید این دستگاهها نیازی نیست مانند خرید پرچمداران پول بسیار زیادی هزینه کرد و عملکردشان نیز راضیکننده است.
درادامه، چند گوشی میانرده برتر شیائومی را معرفی میکنیم.
ردمی ۱۲
گوشی ردمی ۱۲ شیائومی
ردمی ۱۲ شیائومی بهعنوان ارزانترین گوشی میانرده شیائومی در فهرست ما، امکانات مقبولی دارد که برای طیف گستردهای از کاربران کافی است؛ بهویژه اگر برچسب قیمتی ۷ میلیونی آن را در نظر بگیریم.
متریال بهکاررفته در بدنهی گوشی تماماً پلاستیکی است که احتمال دارد برای برخی کاربران خوشایند نباشد؛ ولی باتوجهبه قیمت و کاربران هدف، امری طبیعی است. اندازه نمایشگر ۶٫۷۹ اینچ و نوع پنل آن IPS است؛ اما ازآنجاکه وضوحش FHD و نرخ نوسازی آن ۹۰ هرتز است، محتوای در حال پخش سرعت و کیفیت مناسبی خواهند داشت.
دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی و دوربین سلفی ۸ مگاپیکسلی است که در شرایط نوری مناسب عکسهای باکیفیتی ثبت میکنند. دوربینهای اولتراواید و ماکرو گوشی شیائومی عملکرد چندان خوبی ندارند و زیاد نمیتوان روی عکسبرداری آنها حساب باز کرد.
اگر سایر بخشهای گوشی شیائومی نظرتان را جلب نکرد، احتمالاً پردازندهی ۱۲ نانومتری مدیاتک G88 و ظرفیت رم مناسب ۸ گیگابایتی این کار را خواهد کرد. با چنین سختافزاری بهراحتی میتوانید برنامههای مختلف را باز کنید و ترسی از هنگکردن گوشی نداشته باشید. پردازندهی گوشی زیاد برای بازیهای سنگین مناسب نیست؛ اما در کاربری روزمره کموکاستی ندارد. ردمی ۱۲ از باتری ۵,۰۰۰ میلیآمپرساعتی استفاده میکند که با شارژر ۱۸ واتی درون جعبه در مدت حدود ۱ ساعت و ۲۰ دقیقه کاملاً شارژ میشود.
قیمت گوشی ردمی ۱۲
خرید گوشی ردمی ۱۲
پوکو M6 Pro
پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو M6 پرو شیائومی مشکی / Xiaomi Poco M6 Pro
پوکو M6 پرو یکی از میانردههای جدید شیائومی است که از زبان طراحی جدید محصولات این شرکت بهره میبرد و در بازهی قیمتی ۹ میلیون تومان، گزینهی جذابی بهحساب میآید.
صفحهنمایش ۶٫۶۷ اینچی گوشی شیائومی از وضوح FHD و پنل OLED بهره میبرد که با پوشش گوریلا گلس ۵ مقاومت مناسبی دربرابر ضربه دارد؛ اما فریم و بدنهی گوشی از جنس پلاستیک است که باتوجهبه ردهی قیمتیاش چندان دور از ذهن نیست. همچنین، نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز آن باعث میشود تا بازیکردن و وبگردی بسیار روان و نرم صورت گیرد. این ویژگی در گوشیهای میانرده سامسونگ در این بازهی قیمتی کمتر مشاهده میشود.
پردازندهی مدیاتک Helio G99 اولترا سرعت مناسبی در اجرای دستورها و بازیهای محبوب دارد. نسخهای که ما در فهرست خود قرار دادیم، از ۸ گیگابایت رم و ۲۵۶ گیگابایت فضای ذخیرهسازی بهره میبرد که برای گوشی میانرده عالی بهنظر میرسد.
مجموعه دوربینهای گوشی شیائومی شاید آنطور که از مگاپیکسلهایشان بهنظر میرسد، عملکرد مناسبی نداشته باشند. شیائومی از حسگر ۶۴ مگاپیکسلی برای دوربین اصلی استفاده کرده است که دوربینهای اولترا واید و ماکرو نیز آن را همراهی میکنند. عملکرد دوربینها فقط در شرایط نوری مناسب راضیکننده است و برای محیطهایی با نور کم باید انتظارات خود را محدود کنید.
از دیگر ویژگیهای پوکو M6 پرو میتوان به شارژر پرسرعت ۶۷ واتی درون جعبه و حسگر اثرانگشت زیر نمایشگر اشاره کرد که هر دو مورد میتواند برای کاربران زیادی ارزش خرید گوشی را افزایش دهد.
قیمت پوکو M6 پرو شیائومی
خرید پوکو M6 پرو شیائومی
پوکو X6
پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X6 شیائومی آبی / Xiaomi Poco X6
پوکو X6 شیائومی، بهعنوان رقیب جدی گلکسی A54 و البته گلکسی A35 در بازار ایران، توجه زیادی را به خود معطوف کرده است. میانردهی شیائومی از پردازندهی نسبتاً جدید Snapdragon 7s Gen 2 بهره میبرد که در برنامهها و بازیهای سنگین پایداری و عملکرد مناسبی از خود نشان میدهد و در اجرای بازیهای نهچندان سنگین با بهترین گرافیک نیز مشکلی ندارد. متأسفانه پوکو X6 با رابط کاربری MIUI عرضه شده است و مانند نسخهی پرو از HyperOS بهره نمیبرد. چنین انتخابی قطعاً در آینده در دریافت بروزرسانیهای گوشی نیز تأثیرگذار خواهد بود.
پنل صفحهنمایش میانردهی جذاب شیائومی از نوع OLED و وضوح آن ۱۲۲۰ در ۲۷۱۲ پیکسل است که کمی بهتر از وضوح FHD قرار میگیرد. چنین مشخصاتی درکنار نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی، اسکرول و عملکرد روانی را بههمراه خواهد داشت. همچنین، نمایشگر از استاندارد دالبی ویژن پشتیبانی میکند و بهلطف پنل ۱۲ بیتی، میتواند ۶۸ میلیارد رنگ را نمایش دهد.
دوربین اصلی گوشی شیائومی ۶۴ مگاپیکسلی است که در شرایط نوری مختلف، عکسهای باکیفیتی ثبت میکند؛ اما ازآنجاکه تمرکز گوشیهای سری پوکو بیشتر روی عملکردهای پردازشی است، شاید دوربین آن به پای گلکسی A54 نرسد.
بدنهی گوشی شیائومی تماماً پلاستیکی است؛ اما از پوشش گوریلا گلس ویکتوس برای محافظت از صفحهنمایش استفاده شده که بیشتر مختص گوشیهای پریمیوم و پرچمدار است. ظرفیت باتری پوکو ایکس ۶ ۵۱۰۰ میلیآمپرساعتی است که با شارژر ۶۷ واتی درون جعبه، حدود ۴۰ دقیقه طول میکشد تا کامل شارژ شود.
درحالحاضر، نسخهی مجهز به ۸ گیگابایت رم با ۲۵۶ گیگابایت فضای ذخیرهسازی، با قیمت بین ۱۳ تا ۱۳٫۵ میلیون تومان فروخته میشود.
قیمت گوشی پوکو X6 شیائومی
خرید گوشی پوکو X6 شیائومی
بهترین گوشی میانرده شیائومی برای بازی
انتظارمان از بهترین گوشی های گیمینگ شیائومی این است که بتوانند عملکرد سختافزاری و بصری مقبولی ارائه دهند و این امر به چند عامل ازجمله نرخ نوسازی نمایشگر و قدرت پردازنده مربوط میشود.
مقالات مرتبط
بهترین گوشی های گیمینگ و مخصوص بازی [دی ۱۴۰۲]
بهترین گوشیهای گیمینگ سامسونگ؛ از ۸ میلیون تا ۵۰ میلیون تومان [مهر ۱۴۰۲]
در میان دستگاههای میانردهی شیائومی گزینههایی هستند که علاوهبر قیمت نسبتاً مناسب، عملکرد راضیکنندهای نیز هنگام بازی ارائه میدهند. درادامه آنها را معرفی میکنیم.
پوکو F4
پوکو F4
درحالحاضر، یکی از بهترین گوشیهای خوشقیمت درزمینهی گیمینگ، گوشی پوکو F4 شیائومی است که با پردازندهی پرچمدار Snapdragon 870 کوالکام، قیمتی برابر با ۱۰ میلیون تومان دارد. قیمت یادشده برای کانفیگ ۱۲۸/۶ است و برای کانفیگهای قویتر طبیعتاً باید مبلغ بیشتری بپردازید.
پوکو F4 به صفحهنمایش OLED با وضوح ۱۰۸۰ در ۲۴۰۰ پیکسل و نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز مجهز است که از فناوری HDR10 پلاس و دالبیویژن نیز پشتیبانی میکند. شیائومی حسگری ۶۴ مگاپیکسلی را برای دوربین اصلی در نظر گرفته است که حسگرهای ۸ و ۲ مگاپیکسلی برای دوربینهای اولتراواید و ماکرو نیز آن را همراه میکنند. دوربین سلفی نیز ۲۰ مگاپیکسلی است که با وضوح مناسب گزینهی مناسبی برای مکالمات ویدئویی محسوب میشود.
باتری نسبتاً حجیم ۴۵۰۰ میلیآمپرساعتی با شارژر سریع ۶۷ واتی درون جعبه و اسپیکرهای استریو دوگانه و پوشش محافظ گوریلا گلس ۵، از دیگر ویژگیهایی هستند که ارزش خرید این گوشی گیمینگ را بهبود بخشیدهاند.
قیمت گوشی پوکو F4 شیائومی
خرید گوشی پوکو F4 شیائومی
پوکو ایکس ۶ پرو
پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X6 پرو شیائومی زرد / Xiaomi Poco X6 Pro
پوکو X6 پرو که پیشتر نسخهی پایهی آن را معرفی کردیم، یکی از بهترین میانردههای گیمینگ شیائومی بهحساب میآید و عملکرد پردازشی کمنظیری در بازیهای مختلف دارد.
پوکو ایکس ۶ پرو از پردازندهی MediaTek Dimensity 8300 Ultra درکنار ۱۲ گیگابایت رم و ۵۱۲ گیگابایت فضای ذخیرهسازی UFS 4.0 بهره میبرد که در زمان نگارش مقاله، در بازه قیمتی ۱۷ میلیون تومان قرار دارد. استفاده از چنین سختافزار قدرتمندی در میانرده شیائومی، امکان اجرای اکثر بازیها روی بهترین گرافیک را برای پوکو ایکس ۶ پرو فراهم میکند.
صفحهنمایش پوکو ایکس ۶ پرو ۶٫۶۷ اینچ از نوع OLED با وضوح 1.5K و نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی است و توانایی نمایش ۶۸ میلیارد رنگ را دارد. البته این گوشی مانند سایر مدلهای پوکو در بخش دوربین چندان تعریفی ندارد و از حسگر ۶۴ مگاپیکسلی با لرزشگیر اپتیکال برای دوربین واید خود بهره میبرد.
خوشبختانه گوشی پوکو از همان ابتدا به HyperOS مجهز شده است و تا سه سال بهروزرسانیهای سیستمعامل را دریافت خواهد کرد. توصیه میکنیم که برای بررسی دقیقتر و مشاهدهی آزمایشهای مختلف، بررسی پوکو X6 پرو در را از دست ندهید.
لیست قیمت روز پوکو X6 پرو
خرید اینترنتی پوکو X6 پرو
بهترین گوشی میانرده شیائومی از نظر دوربین
در راهنمای خرید بهترین گوشی شیائومی، توضیحات کاملی دربارهی همهی دستگاههای شیائومی که ارزش خرید دارند داده شده است؛ اما اگر صرفاً دوربین گوشی معیار اصلی خریدتان باشد، باید گوشیهای دیگر شیائومی را مدنظر قرار دهید.
درادامه، بهترین گوشی میانرده شیائومی را معرفی میکنیم که باتوجهبه قیمتش، تصاویر باکیفیتی ثبت میکند و میتوان برای فیلمبرداری به آن اعتماد کرد.
ردمی نوت ۱۳ پرو 5G
ردمی نوت ۱۳ پرو 5G
درحالیکه دوربینهای مدلهای 4G و 5G گوشی ردمی نوت ۱۳ پرو از مشخصات فنی یکسانی بهره میبرند، بهدلیل استفاده از پردازندهی متفاوت در نسخهی 5G، عکسهای ثبتشده در این مدل از کیفیت بهتری برخوردارند.
درست مانند پوکو ایکس ۶ که پیشتر آن را معرفی کردیم، ردمی نوت ۱۳ پرو 5G نیز از پردازنده اسنپدراگون 7s نسل دوم استفاده میکند که ترکیب آن با دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی شیائومی، به نتیجهی بسیار خوبی در سناریوهای مختلف عکاسی منجر میشود. برای کاربرانی که در گوشیهای میانرده دوربین اولویت آنها است، ردمی نوت ۱۳ پرو در شرایط نوری نامناسب عکسهای واضحی میگیرد.
در بخش فیلمبرداری ردمی نوت ۱۳ پرو میتواند ویدئوهایی با وضوح 4K و نرخ ۳۰ فریمبرثانیه و ویدئوهایی با وضوح 1080p و نرخ ۱۲۰ فریمبرثانیه ثبت کند که برای گوشی میانرده مشخصاتی عالی بهنظر میرسند.
از دیگر مشخصات گوشی شیائومی میتوان به صفحهنمایش OLED با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز، باتری ۵۱۰۰ میلیآمپرساعتی با شارژر پرسرعت ۶۷ واتی و حسگر اثرانگشت زیر صفحهنمایش اشاره کرد. برای مشاهدهی آزمایشها و بررسیهای بیشتر، بررسی ردمی نوت ۱۳ پرو 5G و 4G را از دست ندهید.
درحالحاضر، ردمی نوت ۱۳ پرو با ۱۲ گیگابایت رم و ۵۱۲ گیگابایت فضای ذخیرهسازی قیمتی برابر با ۱۶ میلیون تومان دارد.
قیمت گوشی ردمی نوت ۱۳ پرو 5G
خرید گوشی ردمی نوت ۱۳ پرو 5G